Χονδρική για Ελλάδα:

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας -τηλεφωνικά ή με email- ώστε να σας αποστείλουμε των τιμοκατάλογο χονδρικής των προϊόντων μας (ή, αν έχουμε συνεργάτη-χονδρέμπορο στην περιοχή σας να σας φέρουμε σε επαφή μαζί του).
Αν μας στείλετε email, παρακαλώ δώστε μας τα πλήρη στοιχεία της εταιρίας σας (επωνυμία, πλήρη διεύθυνση, δραστηριότητα επιχείρησης, τηλέφωνα, ΑΦΜ) και θα σας στείλουμε με email τον πλήρη τιμοκατάλογο των προϊόντων μας.

Δεν στέλνουμε τον εμπιστευτικό τιμοκατάλογο της χονδρικής σε email που δεν έχουν τα πλήρη στοιχεία του ενδιαφερόμενου.

Δυστυχώς δεν στέλνουμε δωρεάν δείγματα, λόγω των πολλών αιτήσεων που λαμβάνουμε για δωρεάν δείγματα. Αν θέλετε, μπορούμε να σας στείλουμε τα απαιτούμενα δείγματα που θα επιλέξετε με τιμή χονδρικής.

Σημείωση: Οι τιμές που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας είναι οι προτεινόμενες τιμές λιανικής των προϊόντων μας στην Ελλάδα.

Εξαγωγές σε άλλες χώρες:

Παρακαλώ στείλτε μας email με τα πλήρη στοιχεία της εταιρίας σας (ΑΦΜ, πλήρη διεύθυνση, τηλέφωνα, email) καθώς και τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

Δυστυχώς δεν στέλνουμε δωρεάν δείγματα, λόγω των πολλών αιτήσεων που λαμβάνουμε για δωρεάν δείγματα. Αν θέλετε, μπορούμε να σας στείλουμε τα απαιτούμενα δείγματα με τιμή χονδρικής και δική σας χρέωση μεταφορικών. Με την πρώτη μεγάλη παραγγελία που θα μας κάνετε, το κόστος των δειγμάτων (αλλά όχι το κόστος των ταχυδρομικών) θα αφαιρεθεί από τον λογαριασμό σας.

Στοιχεία επικοινωνίας:

“ANEMOS” Μπενέτος Γιάννης – Γαλάτουλας Γιώργος Ο.Ε.

Display / σταντ προϊόντων ANEMOS

Φόρμα ενδιαφέροντος

Για χονδρική πώληση των προϊόντων της εταιρίας μας (καταστήματα παραδοσιακών προϊόντων, φαρμακεία, καταστήματα τροφίμων, τουριστικά, καταστήματα καλλυντικών, χονδρέμποροι, κλπ) παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Θα σας στείλουμε στο email σας τον πλήρη τιμοκατάλογο χονδρικής των προϊόντων μας.