Χονδρική πώληση προϊόντων με μαστίχα Χίου (B2B)

Καλώς ήρθατε στον κόσμο της Μαστίχας Χίου μέσα από την ANEMOS, είμαστε μια εταιρεία που από το 2001 αναδεικνύουμε με πάθος και επιμέλεια το πολύτιμο δώρο της φύσης, μετατρέποντάς το σε μια σειρά από προϊόντα που αγγίζουν κάθε πτυχή της ζωής σας.

Επαγγελματίες που αναζητούν προϊόντα υψηλής ποιότητας για την επιχείρησή τους, θα βρουν στα προϊόντα μας μια εξαιρετική ευκαιρία. Είτε δραστηριοποιείστε στον κλάδο των φαρμακείων, των βιολογικών προϊόντων, των περιπτέρων ή των μίνι μάρκετ, τα προϊόντα μας είναι σχεδιασμένα για να καλύψουν τις ανάγκες κάθε καταναλωτή, προσφέροντας μοναδικότητα, ποιότητα και γευστική απόλαυση.

Οι κάψουλες μαστίχας μας, προσφέρουν τα μοναδικά οφέλη της μαστίχας σε πρακτική και εύκολη μορφή. Η σειρά προσώπου mastic touch, τα σαμπουάν, οι μάσκες μαλλιών, οι κρέμες χεριών και τα αφρόλουτρα, ολοκληρώνουν την ολιστική περιποίηση της επιδερμίδας και των μαλλιών, ενώ τα φυσικά σαπούνια με μαστίχα ξεχωρίζουν για την απαλότητα και τη φρεσκάδα που προσφέρουν.

Στον τομέα των τροφίμων, οι καραμέλες με φυσική μαστίχα, τα παραδοσιακά λουκούμια, τα παστέλια, το μαντολάτο και ο καφές με φυσική μαστίχα, είναι μερικά από τα προϊόντα μας που ξεχωρίζουν για τη γευστική τους απόλαυση και τα υγείας οφέλη. Μην ξεχνάμε και το αναψυκτικό Mast, που προσφέρει μια μοναδική δροσιστική εμπειρία με τη φρεσκάδα της μαστίχας.

Display / σταντ προϊόντων ANEMOS

Χονδρική για Ελλάδα:

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας -τηλεφωνικά ή με email- ώστε να σας αποστείλουμε των τιμοκατάλογο χονδρικής των προϊόντων μας (ή, αν έχουμε συνεργάτη-χονδρέμπορο στην περιοχή σας να σας φέρουμε σε επαφή μαζί του).
Αν μας στείλετε email, παρακαλώ δώστε μας τα πλήρη στοιχεία της εταιρίας σας (επωνυμία, πλήρη διεύθυνση, δραστηριότητα επιχείρησης, τηλέφωνα, ΑΦΜ) και θα σας στείλουμε με email τον πλήρη τιμοκατάλογο των προϊόντων μας.

Δεν στέλνουμε τον εμπιστευτικό τιμοκατάλογο της χονδρικής σε email που δεν έχουν τα πλήρη στοιχεία του ενδιαφερόμενου.

Δυστυχώς δεν στέλνουμε δωρεάν δείγματα, λόγω των πολλών αιτήσεων που λαμβάνουμε για δωρεάν δείγματα. Αν θέλετε, μπορούμε να σας στείλουμε τα απαιτούμενα δείγματα που θα επιλέξετε με τιμή χονδρικής.

Σημείωση: Οι τιμές που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας είναι οι προτεινόμενες τιμές λιανικής των προϊόντων μας στην Ελλάδα.

Εξαγωγές σε άλλες χώρες:

Παρακαλώ στείλτε μας email με τα πλήρη στοιχεία της εταιρίας σας (ΑΦΜ, πλήρη διεύθυνση, τηλέφωνα, email) καθώς και τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

Δυστυχώς δεν στέλνουμε δωρεάν δείγματα, λόγω των πολλών αιτήσεων που λαμβάνουμε για δωρεάν δείγματα. Αν θέλετε, μπορούμε να σας στείλουμε τα απαιτούμενα δείγματα με τιμή χονδρικής και δική σας χρέωση μεταφορικών. Με την πρώτη μεγάλη παραγγελία που θα μας κάνετε, το κόστος των δειγμάτων (αλλά όχι το κόστος των ταχυδρομικών) θα αφαιρεθεί από τον λογαριασμό σας.

Φόρμα ενδιαφέροντος

Για χονδρική πώληση των προϊόντων της εταιρίας μας (καταστήματα παραδοσιακών προϊόντων, φαρμακεία, καταστήματα τροφίμων, τουριστικά, καταστήματα καλλυντικών, χονδρέμποροι, κλπ) παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Θα σας στείλουμε στο email σας τον πλήρη τιμοκατάλογο χονδρικής των προϊόντων μας.

Στοιχεία επικοινωνίας:

“ANEMOS” Μπενέτος Γιάννης – Γαλάτουλας Γιώργος Ο.Ε.