Χονδρική για Ελλάδα:

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε με email ώστε να σας αποστείλουμε των τιμοκατάλογο των προϊόντων μας (ή αν έχουμε συνεργάτη-αντιπρόσωπο στην περιοχή σας να σας φέρουμε σε επαφή μαζί του) Αν προτιμάτε να μας στείλετε email, δώστε μας τα πλήρη στοιχεία της εταιρίας σας (επωνυμία, πλήρη διεύθυνση, δραστηριότητα επιχείρησης, τηλέφωνα, ΑΦΜ, ΔΟΥ) και θα σας στείλουμε τιμοκατάλογο της εταιρίας μας.

Δεν στέλνουμε τον εμπιστευτικό τιμοκατάλογο της χονδρικής σε email που δεν έχουν τα πλήρη στοιχεία του ενδιαφερόμενου.

Δυστυχώς δεν στέλνουμε δωρεάν δείγματα, λόγω των πολλών αιτήσεων που λαμβάνουμε για δωρεάν δείγματα. Αν θέλετε, μπορούμε να σας στείλουμε τα απαιτούμενα δείγματα που θα επιλέξετε με τιμή χονδρικής.

Σημείωση: Οι τιμές που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας είναι οι προτεινόμενες τιμές λιανικής των προϊόντων μας στην Ελλάδα.

Εξαγωγές σε άλλες χώρες:

Παρακαλώ στείλτε μας email με τα πλήρη στοιχεία της εταιρίας σας (ΑΦΜ, πλήρη διεύθυνση, τηλέφωνα, email) καθώς και τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

Δυστυχώς δεν στέλνουμε δωρεάν δείγματα, λόγω των πολλών αιτήσεων που λαμβάνουμε για δωρεάν δείγματα. Αν θέλετε, μπορούμε να σας στείλουμε τα απαιτούμενα δείγματα με τιμή χονδρικής και δική σας χρέωση μεταφορικών. Με την πρώτη μεγάλη παραγγελία που θα μας κάνετε, το κόστος των δειγμάτων (αλλά όχι το κόστος των ταχυδρομικών) θα αφαιρεθεί από τον λογαριασμό σας.

Στοιχεία επικοινωνίας:

“ANEMOS” Μπενέτος Γιάννης – Γαλάτουλας Γιώργος Ο.Ε.

Φόρμα ενδιαφέροντος

Για πώληση των προϊόντων της εταιρίας «ANEMOS»
Εαν έχετε επιχείρηση και ενδιαφέρεστε για την πώληση των προϊόντων μας, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Θα σας στείλουμε στο email σας τον τιμοκατάλογο χονδρικής των προϊόντα της εταιρίας μας.