Για αποστολές στην Ελλάδα.

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα. Δεχόμαστε Visa, Mastercard και American Express. Η συναλλαγή -για έξτρα ασφάλεια- γίνεται μέσω της τράπεζας Alpha bank. Κατά την πληρωμή μεταφέρεστε αυτόματα στην ιστοσελίδα της τράπεζας και εκεί με απόλυτη ασφάλεια κάνετε την πληρωμή. Οι συναλλαγές είναι ασφαλείς (SSL secure). Η πιο σύγχρονη τεχνολογία σας εξασφαλίζει ασφάλεια -128 bit encryption- στις οnline συναλλαγές σας. Η εταιρία μας δεν έχει πρόσβαση σε στοιχεία πιστωτικών καρτών, διότι η συναλλαγή γίνεται εξ’ ολοκλήρου στην ιστοσελίδα της Alpha bank.

Εάν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε την συναλλαγή με πιστωτική κάρτα μέσω του συστήματος που χρησιμοποιεί η ιστοσελίδα μας σε συνεργασία με την τράπεζα Alpha, μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα μέσω Paypal είτε έχετε λογαριασμό στην Paypal, είτε όχι. Ακόμη και αν δεν έχετε λογαριασμό στο PayPal μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα σαν επισκέπτης “guest” μέσω PayPal. Και στην PayPal oι συναλλαγές είναι ασφαλείς (SSL secure / 128 bit encryption) και πάλι η εταιρία μας δεν έχει πρόσβαση σε στοιχεία πιστωτικών καρτών.

Πληρωμή με PayPal. Αν έχετε λογαριασμό στην PayPal πληρώστε μέσω του λογαριασμού σας.

Αντικαταβολή με Κούριερ. Τα προϊόντα θα τα παραλάβετε στην διεύθυνση που θα δηλώσετε (πχ στο σπίτι σας ή στην δουλειά σας) πληρώνοντας κατά την παραλαβή.

Το κόστος αντικαταβολής είναι €0,65

Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι έχετε δώσει σταθερό και κινητό τηλέφωνο για επικοινωνία, για επιβεβαίωση παραγγελίας και για να μπορεί να σας βρει η κούριερ είτε είστε εκεί, είτε λείπετε προσωρινά από την διεύθυνση παράδοσης. Το email επίσης είναι απαραίτητο και για να λάβετε την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας την στιγμή που την δίνετε  και για να σας ενημερώσουμε για την αποστολή της. Παραγγελίες που δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε δεν αποστέλλονται.

Κατάθεση σε λογαριασμό Τραπέζης. Εάν επιλέξετε αυτό τον τρόπο πληρωμής για αποφυγή καθυστέρησης παρακαλώ ενημερώστε μας με email, ή fax, ή τηλέφωνο το ποσό και την ημερομηνία που το καταθέσατε.
Για κατάθεση σε λογαριασμό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τους παρακάτω λογαριασμούς:

 

Εθνική Τράπεζα

Αριθμ. Λογαριασμού 490/440420-31

IBAN: GR12 0110 4900 0000 4904 4042 031

SWIFT – BIC: ETHNGRAA

Δικαιούχος: Μπενέτος Ιωάννης -Γαλάτουλας Γεώργιος Ο.Ε

 

Alpha Bank

IBAN: GR13 0140 9040 9040 0200 2002 273

SWIFT – BIC: CRBAGRAA

Δικαιούχος: Μπενέτος Ιωάννης -Γαλάτουλας Γεώργιος Ο.Ε

 

Τράπεζα Πειραιώς

IBAN: GR64 0171 7720 0067 7211 3083 420

SWIFT – BIC: PIRBGRAA

Δικαιούχος: Μπενέτος Ιωάννης -Γαλάτουλας Γεώργιος Ο.Ε

  1. παρακαλώ ενημερώστε μας όταν κάνετε την κατάθεση με email ή τηλέφωνο.
  2. Εάν μεταφέρετε χρήματα από άλλη τράπεζα σε ένα από τους παραπάνω λογαριασμούς μας, τα έξοδα της μεταφοράς των χρημάτων που χρεώνει η δική σας τράπεζα σας, θα πρέπει να τα επιβαρυνθείτε εσείς!

Για αποστολές εκτός Ελλάδος, μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα. Δεχόμαστε Visa Mastercard και American express. Η συναλλαγή γίνεται μέσω Τράπεζας για έξτρα ασφάλεια. Οι συναλλαγές είναι ασφαλείς (SSL secure). Η πιο σύγχρονη τεχνολογία σας εξασφαλίζει ασφάλεια -128 bit encryption- στις οnline συναλλαγές με την εταιρία μας.

Πληρωμή με paypal. Εάν έχετε λογαριασμό στην paypal μπορείτε να πληρώσετε μέσω του λογαριασμού σας. Εάν δεν έχετε λογαριασμό και πάλι μπορείτε να πληρώσετε μέσω paypal με την χρήση οποιασδήποτε πιστωτικής κάρτας.  Επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής “Paypal”. Οταν μεταφερθείτε στην σελίδα της paypal, αντί να κάνετε log in, επιλέξτε να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα ως “guest”:

Κατάθεση σε λογαριασμό Τραπέζης.

Στοιχεία για την συναλλαγή:

Alpha Bank

IBAN: GR13 0140 9040 9040 0200 2002 273

SWIFT – BIC: CRBAGRAA

Δικαιούχος: Μπενέτος Ιωάννης -Γαλάτουλας Γεώργιος Ο.Ε

Παρακαλώ ενημερώστε μας όταν κάνετε την κατάθεση. Το ποσό της κατάθεσης πρέπει να είναι σε Ευρώ από όποια χώρα του κόσμου και αν κάνετε την κατάθεση.
Τυχόν έξοδα που χρεώσει η τράπεζα σας και τυχόν προμήθειες για την μεταφορά του ποσού, πρέπει απαραίτητα να πληρωθούν από εσάς.
Η κατάθεση αναλόγως της τράπεζας και της χώρας θα εμφανιστεί στον λογαριασμό μας σας 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.  Η παραγγελία σας θα αποσταλεί αφού η πληρωμή εμφανιστεί στον λογαριασμό μας.