Η εταιρία ANEMOS

Δραστηριότητα της Χιώτικης εταιρίας ANEMOS: Κατασκευή, μεταποίηση, συσκευασία και πώληση προϊόντων με μαστίχα, διαδικτυακό εμπόριο, εξαγωγές.

Μετά από πολύχρονη παρουσία και πείρα στον επιχειρηματικό χώρο, ενώσαμε τις δυνάμεις μας και τις εμπειρίες μας και δημιουργήσαμε με υπευθυνότητα και όραμα την εταιρία ΑΝΕΜΟS στην Χίο. Είμαστε μια καθαρά Ελληνική εταιρεία που παράγουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα προϊόντα με φυσική μαστίχα.

Μεγαλώσαμε με το δώρο θεού που λέγεται μαστίχα. Βιώνουμε τον μόχθο, γνωρίζουμε την εξειδίκευση που απαιτείται για την παραγωγή της μαστίχας καθώς ασχολούμεθα και με την μαστιχοκαλλιέργεια. Πειραματιστήκαμε ατελείωτες ώρες για την ενσωμάτωσή της μαστίχας κατά την υλοποίηση συνταγών, κάναμε … άπειρες δοκιμές, αλλά καταφέραμε να γίνουμε πραγματικοί γνώστες των μυστικών της, των ιδιοτροπιών της και των απίστευτων ιδιοτήτων της.

Για την υλοποίηση των ειδικών συνταγών μας συνδυάζουμε αρμονικά τα καλύτερα και αγνότερα συστατικά (ανεξαρτήτου κόστους) με τις ευεργετικές ιδιότητες του μαστιχελαίου, την αγνότητα των βιολογικών βοτάνων και την αποτελεσματικότητα των προσεκτικά επιλεγμένων ενεργών συστατικών. Όλες οι πρώτες ύλες / συστατικά που χρησιμοποιούμε αφού ελεχθούν επισταμένως επιλέγονται μόνο αυτές που πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές που έχουμε θέσει. Όλα τα συστατικά που επιλέγονται είναι υποαλλεργικά, αποτελεσματικά και χωρίς -έστω υποψία- παρενεργειών ή πιθανών επιπλοκών. Και όλα αυτά εφαρμόζονται με σύγχρονες μεθόδους παραγωγής σε ελεγχόμενους και διαπιστευμένους χώρους παραγωγής. Σε όλα τα προϊόντα μας η σχέση τιμής προς απόδοση (value for money) είναι εξαιρετική. Με λογικότατες τιμές αγοράζετε άριστης ποιότητας προϊόντα!!!

Στα ζαχαρώδη προϊόντα μας εφαρμόζουμε παλιές δοκιμασμένες συνταγές με παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής, αλλά υλοποιούμε και νέες εφαρμογές, με πολύ μεράκι, πάντα με γνήσια μαστίχα και μαστιχέλαιο και σε συνδυασμό με τα αγνότερα υλικά.

Στα μαστιχοσάπουνα μας χρησιμοποιούμε αποκλειστικά φυτικές πρώτες ύλες και φυσική μαστίχα / μαστιχέλαιο. Μαρτυρίες ευχαριστημένων πελατών που αντιμετώπιζαν αλλεργίες και άλλες δερματικές παθήσεις μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε να παράγουμε συνεχώς νέα, πρωτοποριακά και αγνά  προϊόντα.

Στην σειρά των καλλυντικών (οδοντόκρεμες, κρέμα χεριών, λοσιόν σώματος, αφρόλουτρα, κρέμες προσώπου, υγρά σαπούνια) εφαρμόζουμε σύγχρονες τεχνικές συνδυάζοντας τα καταλληλότερα και αγνότερα συστατικά με γνήσιο μαστιχέλαιο, βιολογικά βότανα και αποτελεσματικά αλλά αγνά ενεργά βότανα και συστατικά.

Στην σειρά της περιποίησης μαλλιών (σαμπουάν, μαλακτική κρέμα, μάσκες μαλλιών) ακολουθήσαμε την ίδια φιλοσοφία: Το καλύτερο δυνατόν προϊόν με λογικό κόστος. Πολύ πλούσια σαμπουάν, για κάθε τύπο μαλλιών με θρεπτικά συστατικά, αποτελεσματικό καθαρισμό και συγχρόνως αγνά και ανώδυνα για το δέρμα του κεφαλιού.

Σε όλα τα προϊόντα μας που περιέχουν μαστίχα χρησιμοποιούμε πάντα και αποκλειστικά γνήσιο μαστιχέλαιο ή και φυσική μαστίχα (αναλόγως του προϊόντος) και ΠΟΤΕ τεχνητά αρώματα μαστίχας.

Μας αρέσει να διαφέρουμε και να δημιουργούμε νέα, ποιοτικά και πρωτοποριακά προϊόντα.

  • Το 2001 είμαστε οι πρώτοι στο κόσμο που βγάλαμε σαπούνι με μαστίχα.
  • Το 2003 δημιουργήσαμε το πρωτοποριακό μαστιχάτο.
  • To 2004 δημιουργήσαμε την πρώτη Ελληνική οδοντόκρεμα χωρίς φθόριο
  • Το 2006 παρουσιάσαμε το πρώτο αναψυκτικό στον κόσμο με μαστίχα.
  • Το 2010 δημιουργήσαμε τα πρώτα λουκούμια χωρίς ζάχαρη.
  • To 2014 δημιουργήσαμε τα πρώτα ζελεδάκια με μαστίχα στον κόσμο
  • To 2017 δημιουργήσαμε το πρώτο αναψυκτικό με μαστίχα με στέβια (χωρίς θερμίδες)

Εμείς δημιουργούμε, άλλοι αντιγράφουν!

Τοποθεσία εταιρίας

We are located 3.5km South of Chios town, near the Airport, at an area called “Kontari”.

Οι συνέταιροι στην εταιρία ΑNEMOS

Γιάννης Μπενέτος – Γιώργος Γαλάτουλας