Μπαβαρουάζ με φράουλα και μαστίχα

Υλικά:

600 γρ. κρεμ ανγκλέζ

12 γρ. φύλλα ζελατίνας

400 γρ. κρέμα γάλακτος

65 γρ. λικέρ μαστίχα

250 γρ. ψιλοκομμένες φρέσκιες φράουλες

Εκτέλεση:

Μόλις ετοιμάσουμε την κρεμ ανγκλέζ, ρίχνουμε τα φύλλα ζελατίνας αφού πρώτα τα έχουμε μαλακώσει σε κρύο νερό. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το λικέρ. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τις φράουλες. Τοποθετούμε σε μια μεγάλη φόρμα και την βάζουμε στο ψυγείο για αρκετές ώρες. Ξεφορμάρουμε και τοποθετούμε σε μια πιατέλα. Αν θέλουμε ρίχνουμε σιρόπι φράουλας.

Διάρκεια: 1 ώρα & αναμονή στο ψυγείο μέχρι να σταθεί

Read more