Υλικά:
500 γρ. φαρίνα
2 αυγά
1,5 ποτήρι ζάχαρη
250 γρ. μαργαρίνη
200 γρ. γιαούρτι
1 κουταλάκι μαχλέπι σκόνη
1 κουταλάκι μαστίχα Χίου
1 κρόκο αυγού
Εκτέλεση:
Χτυπάμε πρώτα τα αβγά με τη ζάχαρη και έπειτα προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά.
Βάζουμε το μείγμα μας σε μια φόρμα για κέικ , αλείφουμε από πάνω με τον χτυπημένο κρόκο και πασπαλίζουμε με μαύρο σουσάμι.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου μισή ώρα.