Υλικά:
500γρ. αλεύρι μαλακό
250γρ. βούτυρο φρέσκο
2γρ. κοπανισμένη μαστίχα
1 πρέζα αλάτι
1 τυρί Μαστέλο Χίου
150 γρ. ανθότυρο
2 αβγά
πιπέρι
δυόσμος
Εκτέλεση:
Ρίχνουμε το αλεύρι, το βούτυρο, τη μαστίχα και το αλάτι σε ένα μπολ. Ανακατεύουμε καλά και ζυμώνουμε. Στη συνέχεια ανοίγουμε τη ζύμη με τον πλάστη και την απλώνουμε σε βουτυρωμένη φόρμα. Τρίβουμε τα τυριά και τα ανακατεύουμε σε ένα μπολ μαζί με τα αυγά και το πιπέρι.
Μισοψήνουμε την τάρτα στο φούρνο. Έπειτα τοποθετούμε τη γέμιση και συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να ροδίσει η τάρτα και να κάνει κρούστα η γέμιση. Σερβίρουμε με φρέσκο δυόσμο.